Over ons

Wie zijn wij?
C. VELDMAN GRONDVERZET IS EEN AANNEMER VAN LOON- EN GRONDWERK EN MACHINEVERHUUR MET JARENLANGE ERVARING.
C. Veldman Grondverzet is een gecertificeerd, professioneel loon- en grondverzetbedrijf in de noordkop van Noord-Holland.

Grondlegger is Cock Veldman, een kundig vakman en echte aanpakker die stoelt op jarenlange ervaring in o.a. kraanwerk. In 1992 is dhr. Veldman als zelfstandige begonnen als loonwerkerszoon met graafmachines waarna

er vele projecten voor aannemers gevolgd zijn. Met de jaren is C. Veldman grondverzet gegroeid door vakkundige en gediplomeerde medewerkers aan te trekken en altijd de wensen van de klant te respecteren.Waarom bij ons zijn?


C. VELDMAN GRONDVERZET IS EEN FULL SERVICE LOON- EN GRONDVERZETBEDRIJF.
Wij trachten door het leveren van kwalitatief werk op een snelle en efficiënte manier de klant optimaal tevreden te stellen. Daarnaast vinden wij het belangrijk met de klant mee te denken om tot een voor de klant beste oplossing te komen.Bij C.Veldman grondverzet kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht op een professionele wijze wordt voorbereid en uitgevoerd. Vooruitstrevendheid en kwaliteit in onze bedrijven resulteren in optimale dienstverlening aan u als klant. Flexibiliteit, slagvaardigheid en kwaliteit zijn de bedrijfskenmerken waardoor veel klanten zich bij ons thuis voelen.


Wat doen wij?
  • Grond- en sloopwerken.
  • Wegbermen onderhoud.
  • Beschoeiingen.
  • Onderhoud verharde en onverharde wegen.
  • Bestratingen.
  • Machineverhuur.
  • Transport.


KORTE LIJNEN, BETROUWBAAR EN SERVICEGERICHT.
Bij C.Veldman Grondverzet bent u geen nummer en hebt u te maken met mensen die hart voor uw zaak hebben. Vakkundige medewerkers, gediplomeerd personeel en altijd luisterend naar uw wensen. Ook wanneer de praktijk eens afwijkt van de theorie. Juist door korte beslissingslijnen binnen onze organisatie kunnen we snel reageren, zodat vertraging in de uitvoering van uw opdracht kan worden voorkomen.

We werken altijd in overleg met u en adviseren u daar waar nodig op het gebied van inrichting, uitwerking en onderhoud.


Dorpsstraat 602

1723 HJ Noord-Scharwoude

Bel ons:

06-514 034 05

Email:

info@cveldmangrondverzet.nl